Lalalalla

Heejj.
Om en stund så ska jag och mamma åka ut och skaffa ett par nya skor. Eftersom mina skor har gett mig skavsår och jag inte får plats med strumpor i dom och dessutom så är det glashalt att gå på is med dom skorna. Så vi ska fixa lite bättre skor.
Sen så ska jag städa i mitt rum och så.
Dålig webb bild, tagen som loggfoto på fejjan.
Ska ge Felix lite äpple nueee, för han är såå sööt fr han tigger. Och dte lyckas han bra med!

asda

Snabb bloggar lite från pappas data. Egentligen så pallar jag inte sätta på min nu, men hans var redan på, så jag tänkte kolla bussen.
Måste nog äta frukost typ nu, men jag vet inte vad jag ska ta :/

Jag har bildbrist, så jag måste ta nya bilder och så.

Men nu så måste jag avsluta det hör inlägget, för pappa vill ha tillbaka sin data

Hejj :)

Har inte bloggat än, men jag var ju i skolan och så, och senare så var jag med Carina. Fast innan det så tog ja bussen med Ida och Malin och gick till Vican och lämnade choklad som vi köpt till henne som krya på dig present, kollade hennes blogg och såg att hon blev glad. Kul! :D (love u too) ♥

Jag och Carri var mest ute och gick med hennes hund och snackade, och så gick vi till hemköp och köpte Cola och choklad (hennes bad carri göra det). Jag failade, och sråkade se till så att Colan blev sådär skakad, så att vi fick ta en ny innan vi gick till kassan och betala.
Ska spela lite Icy Tower nu :)

Tävlar :)

Är med och tävlar om en one piece hos vadfanskajagheta.se. Hoppas att jag vinner, för jag skulle bli överlycklig, eftersom det som jag värkligen vill ha en onepiece, och viljat haft det ett tag ;)
Om du oxå skulle vilja vara med och tävla om dena finfina vinst, så klicka på länken ------> HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Önska mig lycka till ;)

I whip my hair.. nananna

Shiit. Klockan är redan 7! :O Trodde den typ bara var 5 eller så. Sitter i vardagsrummet och chattar och lite sånt, och pappa sitter och tittar på fotboll på TV. Sverige - Moldavien. Han är avundsjuk på min brorsa, för han är på ett födelsedags kalas just nu. Och det är inte riktigt vilket som hellst. Just nu så befinner dom sig på råsunda och tittar på Sverige - Moldavien live. Själv så gillar jag inte att titta på fotboll, men min brorsa älskar sporten, så jag är ju gld för hans skull :)
Ska fråga honom hur det var sen när han kommit hem.

Ska nog baka nåt efter maten, men eftersom mamma är i köket och lagar maten, så får jag vänta tills efter.
Tröött är jag oxå, höörs, pöös!

:)

Vi hade inga yoghurtar, för dom hade nån ätit upp :( Vet inte vad jag ska äta för vi har bara fil, cornflakes och mûsli hemma. Och mjölk då. Men jag gillar inte inte fil :(
Yay, mamma fixar toast sa hon :)
Ska kolla bussar nu oxå, tror att jag tar 548:an men det får vi se ;)



Jo föressten, efter att ha gått fram och tillbaka mmycket igår, så känns foten mycket bättre, nästan bra :)

Inte den bästa morgonen, men men men..<3

Inte världens bästa morgon om jag får säga det själv. När jag vaknade så var det skitkallt, för en propp hade gått, så värmepannan hade slutat fungera. Asså fungerade inge element heller för den delen. Så svinkallt blev det.
Vet inte vilken buss jag ska ta, funderar på det.
Jag har fått nåt allergi skit eller så, fast det vet man inte, men det kan vara det. För dte kliar i ögonen och näsan, och så nyser mer än vad jag brukar göra.
Sitter och tittar på TV och funderar på vad jag ska äta till frukost. Är ganska petig av mig, och så har jag tröttnat på rostade mackor, i alla fall till frukost. Mihihi, ska nog äta lite safari yoghurtar, dom är små och bra. Jag brukar inte vara så hungrig på morgonen, så då passar dom mig bra! :)

Hörde att det inte blev någon simning idag, för gympaläraren är sjuk, igen. Hon var sjuk i typ 3 veckor förut, och
då fick vi jobba med häften och så, fast sen så fick vi ha vanlig gympa, fast med vikarie. Undrar hur det blir idag.
*arkivbild*
Nej nu så överskirder jag läsaorken, så nu måste jag sluta.

Hej

Heelluuee.
Jag var ju inte i skolan idag, men det var för att jag var på sjukhuset och röntgade, och vi var inte klara med allt där (asså det var ju inte bara ränögen utan väntan och snacka med doktor och så)förens halv 2, och då var det lite onödigt att åka till skolan, för det tog typ en halv timme att åka hem. Men jag kommer till sklan imorrn.

I alla fall så var det ingen spricka, utan typ en sträckning och stukning. Och sen så när jag inte gick eller nåt på den foten, så blev den stel, vilket gjorde att det inte blev bättre. Så nu så måste jag gå på foten, hur ont det än gör, så att den typ mjukar upp den. Den känns redan lite bättre, så det är ju bra :)


Ska spela icy tower, puss


aaa

Nu så är det bästemt att om foten inte blivit bättre på måndag, så ska vi åka in till Kaolinska och röntga. Dom har ju ingen röntgen på jakans grejj ju, så det blev inte idag, utan bara en koll.
Men vi har kryckor hemma som jag ska stödja mig på sålänge (fast dom är skitjobbiga, för dom är försmå), så vi ska åka till onoff och fixa sims (:D ) och handla godis.
Men nu så ska jag faktiskt spela lite Icy Tower :D

Sees!

oorkar inte

Jag vaknade ganska tidigt idag, typ vid 8. Så jag är fett trött just nu. Slötittar lite på tv, samtidigt som jag chattar. funderar på att stänga av datan, för det finns inte så mycket att göra på den just nu.
Ska i alla fall typ till doktorn sen, handla godis och inte så mycket mer, har en väldigt tråkig lördag asså.

Vill ha sims 3 typ, eller det där nya Medeltiden ;)
Ska avinstallera sims 2 och alla om där tillläggen och köpa sims 3 eller nåt, som är roligare. sims 2 tar bara så mycket plats på datorn, och gör den konstig så aa.

Nej nu så stänger jag av datan, cya♥

Då var Let's dance slut för detta år då

Nej, nu så ska jag stänga av datan, och lägga mig i sängen med en Julia tidning. Ska nog inte sova än, men jag pallar inte sitta vid datan.
Jessica vann let's dance, tycker niatt dte var rätt eller att Frank borde vunnit?

Själv så brydde jag mig faktiskt inte, men mamma och pappa ville att frank skulle vinna. Dom suckade lite och så när dom sa att Jessica vann, och jag sa bara: visste nästan det, kände lixom det på mig.
Shiiat, inser att jag faktiskt känner mig lite trött. Men som sagt så ska jag inte sova än, är inte så trött.
Hihii, ser ut som att tidningen är hans täcke ^^
Bloggar mer imorrn, puss!

Ditt VS Datt

Nu så ska ni få välja vilken ni tycker mest om. Kommentera :D

1.

VS


2.

VS  
Den rosa klänningen                            Den blå klänningen

3.

VS  

Tyra Banks                                        Heidi klum


Nåå vad tycker ni då?

Bloggar snart

Idag så har jag egentligen bara spelat spel på facebook, grejjat lite annat på datorn och ritat lite. Värkligen en tråk dag.
Men just nu så kollar jga på Let´s dance, men egentligen så har jag ingen favvo kvar. Så jag bryr mig inte om vem som vinner.
Ska kanske gå upp och sätta mig vid min TV och titta på 101 sätt att åka ut ur en gameshow.

Ska snart lägga in ett litet speciellt inlägg, ni fattar snart!
Pöss

Värre :(

Jag kunde ju inte gå igår, och det kan jag inte idag heller. På nåt sett så har jag lyckats göra det värre, så det blir ingen skola idag heller. Fast jag sa först till mamma att jag kunde hoppa på ett ben där, men hon sa att jag inte klarar av att göra det hela dagen.
Så det blir ingen dans för mig idag.

Blir väll antagligen bara sitta vid datorn, läsa och typ rita. Sånna saker som jag slipper gå runt och röra mig. KAnske så rensar vi rummet sen, men jag måste ta det lugnt då jue.
*BLOGGTORKA*

Stänger av datan ett tag.

Om en liiten stund så ska jag faktiskt stänga av datorn. Kommer nog inte sitta vi den förens senare ikväll. Orkar inte sitta vid den nu, så det blir ganska datafritt resten av dan. Ska bara kolla en snabb grejj, sen så stänger jag av den.
Jag har fått bloggtorka, jag vet egentligen inte vad jag ska blogga om.
VILL HA!

Bloggar typ ikväll sen, annars imorrn!

:(

FAN!

Såhär var det: Jag hittade först inte nyckeln innan jag skulle gå ut, så jag letade runt i huset. Sen så hittade jag den och skulle gå ut till grinden. När jag kom dit, så klättrade jag upp på den, och sen så tappade jag balansen- min fot fastnade i en av gliporna eller vad man skulle säga, och resten av mig ramlade baklänges och tillslut så lostnade foten. Jag kan inte stödja på den, men den är inte bruten, för den är bara lite svullen och inte blå, så det var inget alvarlig sådär. Jag ringde till pappa när jag lyckats hoppa på 1 ben på isen fram till min baksida, och han kom hem, så eftersom jag typ nästan inte kan stödja på den, så sa han att jag skulle stanna hemma idag. Och se om den var bättre imorrn. Förhoppninsvis så är den det, så att jag kan komma till skolan.
Det är typ ingen annan som vet om vad som hänt, eftersom dom flesta är i skolan nu, men dom ser ju det sen när dom kommit hem om dom kollar min blogg asså ;)
Ville faktiskt till skolan, konstigt nog :S

Vart med Paloma :)

Paloma drog för typ 1 och en halv timme sen. Så nu när hon hade gått, så har jag ritat lite, och suttut vid datan och det. Ska snart spela lite gitarr och piano.
Så det får bli musiken för mig då. Hade samtal idag ju, och det gick ju bra. Snackade om hur det går i skolan och det.
Jag och Paloma måste vara med varandra snart igen!♥



En annan piZap bild ;)



Ska typ tagga nu ;)

Snart så ska vi dra, så det är dags att stänga av datan typ nu.  Ska bara byta om först,. har inte lyckats göra det än ^^
Jag ska vara med Paloma och jobba sen när jag kommit hem, eftersom jag typ är frisk. Jag knske inte bloggar så mycket, men jag bloggar då när hon gått.
Gjorde den i piZap igår :)
Bloggar mer sen!

:D

Jag och Vican är vänner igen :D Skönt, man jag har lovat att skärpa mig. Det var mest mitt fel att det blev som det blev innan.

Värkar som en bra dag idag asså :D
Ska äta lite frukost, eftersom jag har samtal om 2 timmar ;)

Nu så är det min tur

Vad heter du? - Angelica
I mellan namn ? - Anna, Linnea

Vart bor du? - I Stockholm
Trivs du där? - Jaaapp

Brukar du läsa horoskop? - Ibland :3

Har du körkort? - Nejj
Äger du några converseskor? - Nejj, har haft
Favoritdjur? - Kanin, undulat, hamster (har alla sorter som husdjur)
Vad spenderar du dina pengar på? - Olika
Senaste konserten? - Venne om jag ens har vart på nån
Festar du mycket? - Njaaee
Sprit, cider, vin eller öl? - Inget
Brukar du bli för full? - Nejj?
Antal kuddar i sängen? - 2
Kan du baka bullar? - Japp, så duktig jag är!

Har du varit med i scouterna? - Nejj
Bläck eller blyerts? - Blyerts?
Mc donalds & eller burger king? - Donken
Är du allergisk mot något? - Parfymer och starka dofgrejjer :S
Äger du ett busskort? - Japp :)
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Blå ;)
Vad åt du till frukost? - Rostat bröd typ
Hur ser du ut idag? - Rufsigt hår, inge smink, pyjamas- troll asså!
Nästa mål i ditt liv? - Få VG i NO för första gången
Vad såg du senast på tv? - Ett inspelat avsnitt av Top model
Hur svarar du i mobilen? - "hallå" eller "hej det är Angelica" tyep
Vem ringde du senast? - Palomiihhz♥
Antal timmar sömn inatt? - Vettefaan
Sov du ensam? - Kuuddar och täcket gör mig sällskap!
Brukar du snusa? - Nejj?
Vad innehåller din favoritnattmacka? - Äter inte nattmackor

SENASTE PERSON SOM...
Såg dig gråta; Mamma typ
Du delade en drink med; ?
Du sov över hos; Kommer inte ihåg :S
Du gick på bio med; Typ familjen
Du gick på stan med; Familjen
Skällde på dig; Mammaa
Du pussade; Sötis (undulat)
Skickade ett e-mail till dig; Vet inte


HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Ja
Bråkat med ditt husdjur? - Jaa x)
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Venne


EXTRA STUFF...
Tar du droger? Nej
Dricker du? Nejj

Vem är din bästa vän? Har många, Paloma, mihriban, Carina, Alva,och typ Anna
Vad är du mest rädd för? Insekter
Vilka kläder sover du i? Tröja
Vart vill du gifta dig? Venne
Vem hatar du verkligen? Hatar är ett starkt ord, men jag ogillar några

Har du varit kär? Såklart
Kör du bil? Nejj
Har du ett jobb? Nej, går i skolan

Gillar du att ha folk omkring dig? Beror på

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Ja
Är du ensam nu? Nej, mamma och alex är i samma rum och pappa + alla djuren är ju hemma ;)
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Tjatiga låtar
Vill du gifta dig? Typ, när jag blir stor
Vill du ha barn? Antagligen


FAVORIT...
Rum i huset? Mitt och i vardagsrummet
Typ av musik? Mest rock, men olika
Månad? Juni och December


DE SENASTE VECKAN, HAR DU...
Gråtit? Ja
Köpt någonting? Nej
Varit sjuk? Ja
Sjungit? Nej
Sagt "jag älskar dig"? Nej
Velat säga till några att du älskar dem? Ja

Träffat nån ny person? Nej
Saknat någon? Venne

Kramat någon? Ja


SENASTE...
Låt du hörde: Oh my god!
Film du såg: Mean girls

Dryck du köpte: Cola
Sak du stal: Är ingen tjuv
Mat du åt: Fisksoppa
Gången du åt en 7-Eleven korv: Venne om jag ens har gjort det
Människa du slog: Venne
Stora bussresesan: Åker inte så långt, men till skolan var senaste gången
Långa telefonsamtal: Idag, med Paloma
Dusch: Nån dag sen
Irritation: Idag


FÖRSTA....
Bästa kompis: Linda och en tjej som heter Sara
Jobb: Inte haft nåt
Inhandlade skiva: En KISS skiva
Begravning: Mormors

Piercing/tatuering: 2:an
Fiende: Ingen

Nu så har även jag gjort listan!



----

TOG BORT INLÄGGET FÖR JAG OCH VICAN ÄR JU SAMS!♥

Bloggpaus istället

Eller nej, jag ångrar mig, jag ska inte sluta blogga föressten. Jag tar bara bloggpaus tills jag blir frisk, så säger vi.

Nu slutar jag blogga :D

Rubriken talar, och jag kommer inte skaffa ny blogg på ett tag.

.

Är sjuk, bajjs.
Tog bort resten av inlägget för att jag ångrar det jag skrev.

Fryserr!

Godmorgon swetheart's♥
Inlägget med shoppingen kom upp tillslut, så jag slipper göra ett nytt. Ska om en liten stund ge Felix mat och vatten, och sen så ska jag försöka ta upp honom och gosa.
Mitt rum ser numera ut som ett kaos. När mamma har kommit hem så ska vi rensa ut mer grejjer, så att kasoet försvinner. Vackert det ser ut. 1 vägg som inte har tapet och målafärg (det var en tapet innan, och sen när vi flyttade in så målade vi över det med rosa färg) och restan av väggarna är rosa. Och så ligger det saker över hela rummet oxå. Men alla grejjer kommer inte att tas bort idag, utan det är bara en del.
Nej nu så måste jag sluta skriva, innan jag fortsätter babbla på om massa onödiga saker.
Bloggar mer sen!

Blogg.se = bajjs!

Inte bara för Julia som blogg.se cpar. Det gör det för mig nu oxå -.-
Funderar på att byta till devote?

Har testat att blogga är förut, och då har det i alla fall inte cpat så mycket som det gör nu. Eller det har inte cpat alls. Men det är lite mer komplicerat där, skummare om man ska lägga upp bild och så.

Aja, om inte inlägget med det jag har shoppat kommer upp så får jag göra ett nytt imorrn.
Har inte haft tid att blogga idga i alla fall.
Kollade på Big brother för en stund sen, och det var Nicky som åkte ut.
Hörs imorrn!

Shoppat idag

Jag har värkligen inte haft någon blogglust idag. Förlåt för det. Var ju och shoppade med Vican, och sen så har jag bara grejjat hemma, rensat lite saker och sånt.

Köpte bara 2 tröjjor idag, men jag har redan fått mycket kläder ganska nyligen (kawaii, och chinos och sånt dära) så jag valde att inte ta med så mycket pengar.
Här kommer bilder på tröjjorna föressten.


<--- Min vackra foot!
Får säga att dte var svårt att hitta kläder idag, det var mycket bohemiskt- hippie, i de flesta butikerna ;)



Ska äta och sen ringa vican

Godmorgon. Klev nyss upp, men är såklart fortfarande trött!
Ska ju shoppa med Vican idag, i kista. Men hon är inte inne på MSN så då måste jag ringa. Men jag väntar tills jag ätit frukost och så, känns onädigt att ringa innan jag är klar.
Jo just det, jag fick en kommentar som jag tycker att jag borde svara på.
Anonym om lördag:
Ska du typ flytta?
Svar: Nej, jag ska inte flytta, men mitt rum har sett ut (nästan, nån ny möbel lixom) som det gör sen jag var 5, så det är dags för en förendring nu.

Jag råkade oxå skriva fel på ordet spackla (spacka, så man kunde tro att det var packa) ,men det är ändrat nu.



Bjuuder på den!

lördag

Tackar Natta!

Nu är min blogg mycket "gladare" eller vad man ska säga. Fett fin i alla fall :)
Snart så ska jag börja fixa i mitt rum, ska ju göra om det, men jag måste rensa ut grejjer och så, innan man kan börja spackla och det där.
Vad ska ni göra idag dåå?
Och så ska jag ska spela lite Mario cart oxå! :)

Angelicas design

Är nu inne, och det är jag Nathalie som har gjort den :)
Hon ville ha den så, och hon säger att hon är nöjd och det är de viktigaste.
Hoppas ni läsare också gillar den! <3
Puss för mejj!

Bilder till Natta

Nathalie ska typ göra en design åt mig, så jag lägger ut lite bilder som hon kan ta här♥

















Du kan även ta någon egen bild fårn google (som jag har gjort med vissa) ;)

tröök

Just nu så sitter jag och kollar på Let's dance och äter ostbågar. Känner mig som en no- lifer, eftersom många som jag känner är på disco, men som sagt så kan man inte säga att jag har så speciellt mycket att göra nu.
Har grymt trööökit och min data CPAR!
Läängtar tills på söndag, för då ska jag ju shoppa med Vican♥
Seee yaa!

Jag har planer för idag!

Godmorgon.
Jag har precis gjort mig klar, och ska snart åka till skolan. Jag får skjuts av pappsen :) Och efter skolan så ska jag vara med Joanna och Victoria. Och sen så har jag ju dans. Och efter dansen så ska mamma hjälpa mig att rensa lite i mitt rum.
Sen så blir det tjocka sig mee chips franför Tv:n.

Det är ju disco idag, men jag skiter i att gå på det. Orkar inte, dessutom så börjar dte när min dans slutar, så det blir bara stressigt.



Blir en arkivbild, orkar inte äverdampa fejjan med The lol cam fotton. Och min webb skit är ju trasig!

Men jag uppdaterar mera sen, för det är dags att stäng av datan nu.



Dagens sötis

Nu så var det dags för en dagens sötis.




Den är så söt så att jag skulle kunna äta upp den. Naaaw, den lixom strålar: Jag är söt och oskyldig, mata mig! :) Drunknar i den lille krabatens ögon♥

Den som inte tycker att dne här är urgullig är heelt klart konstig!?

Vart med Alicia :)

Heelluuee :)
Jag har vart med Alicia, idag läängesen♥ Vi måste träffas oftare, lugnt sagt! Hon gick för en liten stund i alla fall:(
Vi har tittat på film, spelat lite Wii och sånt där ;)
Ska kanske vara med henne och Nathalie på lördag, om Nathalie vill. Och på söndag så blire kista med Victoria.

Shiiit vad segt dte går för mig att blogga, det tar typ 50 tusen år!? Just nu gör jag 3 saker samtidigt, tränar multiplikation på datan (måste:( ) , chattar och bloggar, och då tar det sin lilla tid.


Pöösss!

ouupssiiie, i forgot my password

Ouuupsiee.
Jag glömde lösenordet till bloggen, men nu så har jga kommit på det och sparat det, så nu kan jag i alla fall blogga från min data om jag glömmer det igen ;)
Det var vart en piss-dag idag, usch! Önskar att jag inte vart i skolan.



Ap-trött, vill sova.
Men jag kan inte sova, för tidigt och för ljust nu ;)
Ska ta den sista biten av tårtan nu, tjockis som jag är! :)♥

I will be popular..nanananaana

Heej.
Nu har jag precis ätit klart in frukost. Har träningsvärk i nästan hela kroppen, kom nästan inte ens ur sängen imorse. Har en sån där tråkdag, just nu känner jag faktiskt inte för att gå till skolan. Men eftersom dte är ett m¨ste och jag vill inte skolka, så måste jag faktiskt det.
Får skjuts av pappa till skolan :) Mycket skönare än att ta bussen!



Nej nu så måste jag fixa klart mig, vi höörs! (Fast jag kommer nog inte blogga så mycket i kväll, för jag ska plugga NO [med mamma, hihii] och det är liiite viktigare än att blogga!

:)

Heej. Slutade vid halv 4 så jag kom hem lite sent. Just nu så tittar jag på TV, och chattar och lite sånt. Ska snart plugga NO.

Längtar tills efter middagen för då får jag TÅRTA :D Tjockis (är inte tjock, men jag säger så när jag äter nåt sött) som jag är så är det dagens höjdpunkt♥
Mihiii, nu är Carina hemma från Chile :D♥

25 dar- no more!

Jag slutar med 25 dar, bara jobbigt. Gjorde ju hela 30 bilder, så nu får det bli såhär.



trööttzz

Igår så hade jag ju en bloggpaus, men det var för att jag med Vican, och sen så pallade jag inte blogga. Men idag så kommer jag att göra det.
Fast jag venne om jag ska på dekor, ska kanske sluta på det. Känner lixom att jag inte orkar vara där så sent. Så det får vi se.
Men sen så måste jag plugga till NO och jobba Matte, så jag har lite att göra i eftermiddag ändå. Och så ska jag och mamma rensa grejer i mitt rum.

Aja, bloggar seen, puuss!

Vican smygbloggar..^^

Mohahha! Nu får Angelica igen för smygbloggningen!
Men i alla fall..
Me llamo Victoria, vivo en Estocolmo!
Hehe, för er som inte kan spanska betyder det: Hej jag heter Victoria, jag bor i Stockholm!
Men aja.. jag hade inget "konkret" att säga :P
Hejdå!

!

Bloggpaus idag, kom tillbaka imorrn istället.

Hej, detta är ett inlägg :)

Gomorgon alla mina fina läsare!♥
Har precis fixat mig klart, nu står bara tandborstning kvar på listan. Ganska skönt, har faktiskt haft en lugn och icke-stressig morgon. Underbart!

Idag kommer Carina-den-fina vara hemma från Chile, har saknat henne♥

Såg på Victorias blogg att Malin är sjuuk, hon är ju min mattepartner nu för tiden. Det blir att jobba själv idag :(

Usch, dåligt väder. Asså för mig är det s¨att mitt humör följer vädret lite. Asså om det är fint väder är jag gladare och piggare, men om det är dåligt väder så blir jag tröttare och så. Fast inte så jättegnällig i alla fall ;)




Happy little girl! :)

Måste gå för jag bloggar på pappas data, och nu ska han sticka till jobbet med den, seeyaa♥

Sorry

Från och med nu, så kommer jag inte blogga bara för att jag ska ha läsare. Jag tänker blogga när jag, orkar och har lust. Annars så är blogg inge kul. Och jag skiter i om jag inte får några läsare, då får jag stå ut. Men nu så ska jag göra bloggandet bekvämare för mig.
Försöker övertala mamma om att vi ska åka ner till ICA och hämta ut Chinosen som kommit nu. Vi har bästellt sånna, till båda mig och Alex, fast hans är från killavdelningen, coh min är tjej för den delen ;)
Och dom är inte likadana!
Viktig grejj, hatart att få likadana saker som min brorsa, om det inte gäller TV då, för då är det ju inte så mycket utseende skillnad.

Dag-07 din bästa vän.

Jag har flera, så jag kan inte beskriva 1. Jag tar 8 snart istället.

;D

Godmorgon bloggreaders.

Jag vaknde för nån tímma sen tror jag. Direkt till datan och TV:n blev det. Så nu sitter jag myser med datan och en filt i soffan. En bra och skön morgon asså.
Ja, kommer inte ihåg om det var nogon som jag lovat, men om det var det, så säg till.
oj jävlar, blev en halvtimmes paus i inlägget.
Kollade nyss på en grejj med mål från skolan, såg väldigt bra ut :D



Dag 6- din dag

Ja, dagen började med att jag vaknade. Sen så åt jag frukost med resten av familjen+ moster, hennes kille och en kusse( den andra hade åkt hem till dubai då). Sen så packade vi ihop, och så åkte jag, min familj och mostern iväg till stan. Där vi gick in på kawaiidesign, och några andra butiker ,och så fikade vi på ett café. Sen så skulle mostern ta spårvagn hem, men jag och min familj åkte då vidare, till stadium. Sen så bar det hem till Stockholm. Men vvi stoppade på vägen och åt middag. Sen så kom jag hem, kollade på Melodifestivalen och nu så sitter jag ju här vid datan. Fortfarande väldigt skönt att vara hemma, men jag saknar släkten i Göteborg redan.


Har tagit lite bilder (med mamsens kamera) men inte från begravningen. Men dom skulle ni ändå inte fått se, det har faktiskt ni med att göra♥
Men lite på min fiina matkonst. Mihihihi, jag är en sån person, så när jag har ätit klart, och väntar på att dom andra ska bli klara (om vi typ ska göra nåt efter maten, eller om det kommer efterrätt så man måste sitta kvar) så leker jag med maten som är över på tallriken, och gör lixom lite "konst" av det. Jag gjorde t.ex en fin liten ö, men den är det inget foto på :(
Nej nu så jag stänga av datan, och sätta på DS:et. Sees!

Hemma, skööönt!

Kom hem för några timmmar sen, men jag ville inte sätta på datan då, för som sagt så skulle jag kolla på Mello först. Eric vann, goodie.
Var ju inne på kawaiidesign butiken, AWESOME :D Sjukt fina kläder, svårt att bästemma mig vad jag skulle köpa, nästan omöjligt. Men det blev (inga bilder): 1 t-shirt med gullit tryck, 1 kjo,l 2 par tights 1 rosettgrej att ha i håret och 1 par vantgrejs. Asså sånna utan fingrar typ ;)
Fick 2 randiga tröjor från Stadium oxå.

Imorrn så antar jag att det blir en vara hemma och slappa dag. Egentligen så skulle det vara ganska skönt. Men om det visar sig att jag redan har lovat nån så självklart så ska jag stå för det och hålla det jag lovat då♥



Just nu.

Pööss

SNart så drar vi hem

Heejj.
Snart så ska vi åka, men vi drar ju in till stan- Kawaii och Stadium, och sen en fika. Och efter det så drar vi hem till Stockholm.
Vi (okej, dom) håller på att packa ihop, och jag hoppas att vi kommer iväg snart, för jag vill komma hem innan Melodifestivalen. Vill lixom se vem som vinner+ bidragen, för jag är inte ens säker på vilka som är med :S

Jag kommer antagligen inte blogga ikväll, men det får ni faktiskt stå ut med. Och det vet jag att ni gör ;)



Vem hejar ni på? SJälv så vet jag inte

Pööss- hörs imorrn♥

Blandade kännslor idag

Sitter egentligen och läser JULIA men jag kännde att jag var tvungen att sno pappas data och logga lite ;) Jag var ju på begravning idag, guud så sorgligt, jag grät- och det var jag inte ensam om att göra. Men sen så var dte minnesstund på Skandic hotell, och då var det roligare :) För då var alla mycket gladare och snackade och så. Och jag sprang runt och lekte med 3-åriga gullungen Siri.

När vi skulle sätta oss vid bord och äta, så satte jag mig med mamma pappa och Alex och några andra vid ett bord. Men Siri och hennes familj fick inte plats där (asså det var 3 olika bord) så hon började gråta för att hon inte fick sitta med mig. Men då bytte jag plats och borde med en annan så att jag satt med henne istället, snäll jag är vaa?(A)



Det får bli en arkivbild, eftersom jag inte har några bilder på pappas data.

Om en liten stund så ska vi äta middag- och efter det så ska vi spela TP, jag min familj, min moster, hennes kille och 2 av mina kusiner (mosterns barn). Det blir familje fajt :D

Dag 5- din syn på kärlek

Min syn på kärlek är väl typ sån att det inte bara finns kär- kärlek, utan även kompis, djur, familje och sån kärlek. Man måste inte vara kär för att känna kärlek typ.

Finns inge mer att säga om det?


Dag 4

Vad jag har ätit idag.

Jag har inte ätit nåt idag, inte ens frukost, så det får bli vad jag åt igår istället.

Igår så åt jag middag på MAX. Jag åt Chikenbits (jobbit att äta hamburgare för mig när jag har tandställning, det lixom bara fastnar:S) och pommes. Dessutom så drack jag sån där röd fantagrejjs, men Taco dippsås till.

Ni får 5:an snart idag oxå eftersom jag har missat iförrigår och de.


I Götet

Hejsan!
Just nu så bloggar jag från pappas dator här i göteborg. Min familj är ju här för att gå på begravning- inte kul! Antar att många av er har en mycket bättre fredag än vad jag har, men that's life.

Imorrn så blir jag ju i alla fall superglad, för jag ska gå in på kawaii design butiken, den finns bara här i Göteborg :D
Angelica like!

Har förressten precis duschat, så jag står med blött hår här, och jag ska snart äte frulle. Många av er är nog i skolan nu, men jag har sovmorgon :) Mohahahahah!

En lite mindre kul sak är att jag glömde DS:et hemma. Har inte så mycket tidsfördriv i bilen längre :(



Shiaaat, måste äta nu, huunriig som fan!


Det blir inte dag 4 idag

Snart så ska vi åka till Göteborg. Det betyder, ingen uppdatering förens på söndag, kanske lördag kväll. Måste packa nu, har inte ens börjat. Det kommer inte att bli så kul, eftersom anledningen till att vi dit är att vi ska på begravning.
Nåste bara kolla på en grej, eftersom Rosie- en som jobbar på skolan har vart med i TV.



Nej nu tjaaatar doom. Mååste värkligen gå.

Men vi hörs om några dagar♥

Dag 3

Mina föreldrar.

Vad ska man säga? Ehuumm..
Ja min pappa heter Kent, och mamma Anette. Pappa är mer busig och lekfull än vad mamma är, men mamma är mer tröstande eller vad man ska säga.
Aa, tyeep komme rinte på mer.

Äsch, tar 4:an snart idag, för jag körde ju ingen igår ;)

Med bella

Heejj.
¨
Just nu så sitter jag här med Bella Ådelid. Vi ska typ baka nu, ska bara kolla om vi har ingredienser först. Sen så ska vi typ spela Wii och så. Men senare typ vid 6 eller så ska mamma iväg med brorsan och köpa fotbolls skor. följer typ med då, för jag ska tjata på mamma att jag kan skaffa nya skridskor idag.

Sen så blire matteläxa, eftersom jag är 5 läxor efter, ouupsiee♥



Hörs seen bb'ys!

Vican

Jag ville bara säga en sak. Jag vet inte om hon är sur på mig eller inte, för hon har förvirrat mig lite nu men ändå. Jag skiter i om du skulle vara sur på mig eller så, för du betyder ändå. Även om vi bråkar och tjafsar ibland, så betyder du. Du är inte en av mina bästisar, men du är en av dom kompisarna som jag är med mest i skolan och så, och även ibland efter skolan.
Visst brukar du småretas på skoj och så, men jag ville bara att du skulle veta att även om vi bråkar, och jag värkar vara en världens bitch mot dig, så betyder du.



Kanske inte världens finaste bild på oss, men ändå.
Hur sur jag en värkar vara, så löser dig sig ändå till slut, det har jag märkt.

Seriöst?-.-

Fan asså. Jag får hela jävla tiden klagomål på hur jag är och mitt utseende, att jag är konstig, för smal, att jag är irriterande, att jag jämt gör taskiga grejer, att jag klär mig fult och så?
Kul att höra :) I helvete heller!
Jag är så jävla trött på alla som klagar, fr jag inte vara jag- vem fan ska jag vara då? En kopia av nån av er eller, det är inte så JÄVLA KUL SOM NI TROR!
Hur orkar ni vara sånna jävla No-lifers, som måste säga så? Tänker inte ta åt mig, men jag vill bara säga att ni är så omogna. Skaffa ett liv, och låt mig ha mitt!

Jag tänker inte nämna några namn, tjänar inget till ändåå.

Kul. Jättekul. Wihoooo!

Jag tänker vara som jag vill i alla fall, och ni som inte tänker acceptera det, får helt enkelt inte vara med mig då.



Talk to the hand becouse i made a smiley there!

*taget från Vican♥*

Dag 2

Jag var ju "kär" på dagis typ. Men jag fattade inte vad det var då, jag sprang bara runt och körde pussleken med de andra tjejerna och killarna.
Men min första kärlek som jag var seriöst kär i var typ en kille som heter Max:$ Men så fkantig som jag var så var det typ bara Linda eller nån till som fick veta det. Det var typ i 2:an eller så. Men i 3:an blev min bästis ihop med honom, men då var jag inte kär i honom längre, tur det!
ja, det var väll typ det då?



25 dar

Dag 01 Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Vad du hade på dig idag
Dag 10 – Dina syskon
Dag 11 – Vad som finns i din väska
Dag 12 – Denna vecka
Dag 13 – Dina drömmar
Dag 14 – Din första kyss
Dag 15 – Ditt bästa minne
Dag 16 – Din kärlek
Dag 17 – Något du ångrar
Dag 18 – Denna månaden
Dag 19 – Något som gör dig upprörd 
Dag 20 – Något som får dig att må bättre
Dag 21 – Något som får dig att gråta
Dag 22 – Dina rädslor
Dag 23 – Din favoritplats
Dag 24 – Något du saknar
Dag 25 – Dina må
Men jag kommer skita i 1, för det har jag ju redan gjort när jag startade bloggen+ att ni nog vet en del om mig ;)

bajjs :(:((:(:

Heej, idag så har jga haft ett liv. Vart med Linnea, som jag redan skrivit ;) NOOO min datamus laggar! Bloggar snart..

:)

Hej :)

Just nu så är jag med Linnea och vi ska käka nudlar och titta på Shrek. Jag ska också övertala henne om att skaffa Fb, mohhahahahhaha!

Slutade vid kvart över 3 idag, slutar egentligen halv 4. Men Zarah skulle typ till doktorn.
Nej nu så ska vi hämta nudlarna, seees!

Nej nu så ska jag stänga ner datan!

Nej nu så ska jag stänga ner datan. Kollade nyss på Big Brother, men nu så är det slut. Så nu så ska jag faktiskt hoppa i säng. Imorrn så blir det en sån där tråkig hemma-dag. Antagligen bättre uppdatering än idag då.


Hörs imorrn pussgurkor.

Yummi!

Jag har tittat lite på film och sånt där, så jag har inte pallat blogga. Men nu så gör jag ju det :)
Sitter och käkar lite safari-yoghurt, yummi!♥ Perfekt att äta när man bara är lite hungrig.



Nu så ska jag titta på solsidan avsnitt från igår, såg det då. Men jag har inget bättre för mig.

Pöss

Film :)

Sitter och tittar på Madagaskar medans jag kollar bloggar och lite sånt. Kom hem från Jakan för en stund sen. Jag var där med mamma. V skulle kolla på skor, skaffa en Mascara och fixa en annan grej. Dessutom handla lite mat.
Hihiiiiii, älskar den lille typ "ekorren" som är på Martys "arm"♥ Såå hilma söööwt!



Heelluue

Godmorgon läsare.
Nu så är jag hemma i Stockholm igen. Eller vi kom hem igår, men jag orkade inte sätta på datan, jag hade annat att göra- som typ FRIDA och Solsidan :)
Idag så är det ju skola. Inte så kul, lovet gick för fort, man han lixom inte slappna av. Eller i alla fall inte jag.
Men det blir ingen skoldag för mig på Fredag. Jag ska på begravning i Göteborg. Så min familj åker till Göteborg på Torsdag eftermiddag, (jag kommer till skolan) eftersom det är där begravningen hålls.



Me right now.

Nej nu så måste jag göra mig klar, och sen så ska jag tagga till bussen.
C'ya bloggreaders♥

Gödmorgon

Nu så ska vi ner och äte frulle.


Detta blir kanske det sista inlägget idag, för vi ska ju åka hem och så aa..
Kanske så bloggar jag nåt när jag kommit hem, men min data är Cp, så jag vet inte om det går. För min laddare funkar typ inte. Not good.

Men nu så måste jag sluta. Men imorrn så lovar j ag att uppdateringen är bra igen, och om ingte min data funkar så snor jag nån i familjens, mohahahaha!
Nej men vi hörs sen♥

;)

Nu så är det dags för ytterligare en dag till med skidor.

Ska snart börja byta om till skidställ och det. Sista dagen med skidor idag, ska bli ganska skönt faktiskt, mina fötter är ju mer än döda snart. Dumma pjäxor :(

Medans jag är här så har jag inte haft så mycket tid, eller mycket saker att blogga om. För det är ganska sig likt varje dag. Skidor, bada, mat och sånt där grejjs.



Jag tycker att det här fotot blev ganska coolt, testade nån grejj på Fb :)
Men nu så ska jag forstsätta gör mig klar, eller snarare sagt börja med det. Men vi hörs, pööss!

Frukost- check!

Hej!
Kom från frukosten för en stund sen, och snart så ska vi ut och åka skidor. Men det är asjobbigt att det är så många som är i liftkön, för det har kommit flera hit igår. Så nu så är den asalång :(
Säkert tusen pers i badet också.

Har bytt om till mitt skidställ och så, men jag var tvungen att kolla om några bloggar hade uppdaterat, och slänga in ett inlägg själv. Intresseklubben antecknar!


Vi åker ju hem om typ ett par dar, ska bli skönt faktiskt. Fast lovet har ju tagit slut då, det gick för fort! Har ni haft ett bra lov då?


*arkivbild*

Men vi hörs älsklingaar!♥

Uppdatering trotts bloggpausen.

Heelluee.

Jag har ju typ som en bloggpaus, men jag småbloggar lite ibland (sällan). Bloggpausen slutar på måndag, eftersom jag sitter i en bil i några timmar på söndag. Snart så ska jag stänga av datan och spela lite DS, och sen så ska jag faktiskt sova.
Hotellrumet ser ut som en kaos zon, konstigt att städerskan vågar sig in.

Imorrn så fortsätter det som vanligt denna vecka, asså typ såhär:
*Vakna
*Äta frulle
*Byta om till skidkläder
*Åka skidor
*Lunch
*Mera skidor
*Bada
(imorrn, pingis)
* Softa på rummet en stund
* Äta
* Dråga flipper och lite sånt
* Tillbaks till rummet, kanske datan, DS och detdära
* Sova


Ungefär så ser min vecka ut. Fast lite anorlunde är det ibland. Igår så var vi t.ex i sundsvall och gick i klädbutiker och fikade. Jag fick en kofta och strumpor ;)
Dålig webb-bild, jag vet!

Nu så ska jag spela DS, men jag bloggar så fort jag får tid, lust och ork till det♥
Tack för att ni står ut! Hörs sen.

Rosor på kinder och solsken i blick ;)

Idag har vi typ åkt skidfor hela dan. Fast vi har vart inne ett litet tag nu, och snart så ska vi åka från skidanläggningen till lilla byn Hassela (skidanläggningen heter också så) och handla lite mat typ. Vi måste ha pålägg till mackorna, som vi ska äta till lunch imorrn. Sen efter det så ska vi bada :)

Är ganska trött, och så har jag fått sånna jobbiga rosor på kinderna. Antagligen så blir jag lite piggare av badet sen. Jag sitter väll lite vid datan ikväll också, för att underhållas lite.
Men nu så ska vi dra till minibyn, men vi hörs sen ;)



RSS 2.0